Il Giro di Gotemburgo duemillesette (uppdaterad)!

Ingen tid att förlora. Säsongen är snart här och mjölksyran med den. Vi kör väl den 2:a maj som planerat?

Säsongen 2007 - andra förslaget
Har lagt ut ansvaret på några trotjänare. Vill ni inte får ni säga ifrån så fixar vi någon annan. Datum kan komma att korrigeras pga krockar med andra arrangemang som t ex sprintcupen. Sen har jag lämnat några vakanta för folk som kanske gärna vill planera någon etapp. Svara gärna på om ni tycker vi ska köra den 2:a i kommentarerna.
EtappDatumTypAnsvarigKommentar
12 majLinje Jalabert Inbjudan kommer om någon dag
29 majLinjePelle 
323 majTempo Palmen 
430 majLinje Sandén 
520 juniLinje dege 
68 augustiLinjePantani 
715 augustiLinjeJonas L 
822 augustiLinje vakant 
914 oktoberLinje ? lång.. vakant 
Vill du lägga en bana kontakta mig via mailadressen nedan så fixar jag lösen till hemsidan åt dig.
Hemsidan
Hemsidan är inte min egendom, den är öppen för vem som helst att uppdatera. Maila mig,
[email protected], så ger jag lösenordet. Den är mycket enkel att uppdatera.


Att tänka på för banläggare
Undvik i möjligaste mån trafikerade vägar. Gör rundor som är hyfsat lätta att komma ihåg. Start & mål behöver inte vara på samma ställe men det ska vara tydligt var målet är. Varvbanor går bra. Lagom längd är ca 5-6 mil för linjeetapper. Inspiration kan hämtas från nyheterna nedan eller http://www.lvg.nu/r_kartor.htm. Det var nog allt för denna gången!

Resumé 2006
Premiäråret 2006 genomfördes 9 etapper med 4-9 deltagare, totalt 19st deltagare. Serien bestod av 8 linjeetapper och 1 tempoetapp. Cykelkonst skapades i bl a Hultebacken, flygrakan vid Angeredsverken, på Härskogsvägen m.m. Vitt skilda stilar skådades, allt från Palmens ensidiga malande till Pantanis exploderande ryck. Allt detta plus mycket annat gör oss laddade för en ny säsong 2007.

2007-andra året
En gammal klyscha säger att andra året i allsvenskan för en nykomling. För girot är det viktigt att vi får med lite fler. Vi har varit en kärna som mer än gärna går över lik för att ställa upp i en deltävling, det är önskvärt att bredda den skaran så att vi höjer deltagarsnittet med 3-4 personer per tävling. Fundera gärna på hur det ska gå till, ska vi söka oss mer till folk utanför olrörelsen t ex?


Jalabert
/Jalabert